26.9.08

III

Zijn cyberlief was blijkbaar wat ge correct zou kunnen noemen. Anders was het wellicht volledig uit de hand gelopen ;-). Let op: de Polle voelde naar eigen zeggen niets voor haar. Maar was er eigenlijk, op zijn minst vanaf hij een pc zag, serieus mee bezig. Zelfs op de voetbal, zaterdag op Beveren, kost hij - na zijn 20ste pint ;-) - er nie meer over zwijgen. 'K zei hem nog, shuut, sebiet weet Rita het ook. Maar hij was manisch. "Wat een wijf, wat een wijf" bleef hij herhalen. Tot dak durfde vragen of hij diene madam eigenlijk wel kende. 't Kot werd te klein. "Wa weet gij nu over vrouwen, Ronny?" En dan het ene verwijt na het andere. 'K dacht van, rot op gast, ge moet het maar weten.
We waren samen in mijne X3 naar Beveren gereden. 'K weet nie hoe is thuis geraakt, maar ik nam hem in ieder geval nie mee.
Zijn cybermadam had hem tijdens één van de chats voorgesteld om eens af te spreken. Nie zomaar "clandestien" in een cafeeke, maar wel op haar verjaardagsparty. Zijne Rita was ook welkom. Blijkbaar was hare vent op de hoogte van haar cyber-activiteiten. Rita duidelijk niet ... De Polle zag het niet zitten om alles uit te leggen. Terwijl er an sich niets verkeerd was. Of toch?

Geen opmerkingen: