25.9.08

I

Mijnen beste maat, de Polle zit in zak en as ... De man is "gelukkig" getrouwd. Zoals zo vele mensen wellicht ;-). Ma ja, zijn madam Rita en de Polle zelf zijn doorheen de jaren wat uit lekaar gegroeid. Elk zen werk, zij vrijwilligster bij den FC Antwerp Girls, hij internetverslaafd. 
Ze komen wel goe overeen, slapen in 't zelfde bed en hebben nog één keer per week seks. Meestal op zondag.
Ze hebben drie zonen. Den oudste, den John, 17 jaar, zit al twee jaar in een jeugdinstelling. Don't ask wat hij allemaal op zijne kerfstok heeft zitten. Hij zit er goe, zegt de Polle zelf ook!
Den tweede, Willy, laat zich Will noemen, is nen brave puber van 14 jaar. Doet het goed op school en speelt in de A-ploeg van de kadetten van den RAFC. Mijn favoriet ;-)
De jongste Ronny, naar 't schijnt naar mij genoemd, nice name hé, is trouwens ook mijn petekind. Hij is net 11 geworden en het ziet er naar uit dat hij het zoals zijn oudste broer niet ver zal schoppen ... Zit nu in 't lager onderwijs meer in straf dan in de klas. Echt nie goe ...
Hij heeft nochthans talent. Hij haalt, zonder een boek te openen goei punten en is sportief.  Spijtig genoeg, wegens constant vechten, uit de jeugd van den Antwerp FC buitengegooid. Hij kon naar den Beerschot maar de Polle stak er een stokske voor. Toch niet naar die kielse ratte. No way. Hij speelt nu bij SK Lierse

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey Ronny,

Kan helemaal in de Polle zijn situatie komen.
Wij hebben hier een beenhouwer, de Joeri. Al jaren bij zijn madam Nathalie maar nooit willen mee trouwen en samen 1 bambi, Lien.
Ook zij in hetzelfde bed en maar 1 keer sex in de week, op zondag. Vroeger was het altijd op zaterdag maar hij kon daar blijkbaar toch niet zo goed tegen en dan oversliep hij zich altijd. De winkel gaat hier wel elke zondag open om 8u. Dus heb ik hun gezegd dat ze dat moesten veranderen. Op maandag zijn wij gesloten.

Nu hebben wij in Rillaar 1 voetbalploeg: FC Rillaar Sport. De trots van 3de provinciale.
Deze superploeg heeft een mega bangelijke supportersclub: De Vettige Hoek. Zie: http://www.dailymotion.com/video/x4l2io_de-vettige-hoek_music.
Wij betalen €20 per match en consumeren voor de rest gratis van 14u tot 20u. Gewoon bier want iets deftigs zoals Pale Ale hebben ze niet in de kantine. Maar soit. Als het moet, moet het.

De verklaring voor de naam ligt natuurlijk in het feit dat wij al eens iets laten vallen in het heetst van de strijd. Ik denk niet dat ik hier het begrip “supporter” moet uitleggen, de plaatselijke Georgina heeft aan onze kant van de toog gewoon een iets innigere relatie met Mr Proper dan aan de andere kant.

Want aan de andere kant is onze Joeri dus begonnen met… de Propere Hoek. Zie: http://spar.ingro.be/nieuws/detail/8.html Gewoon pinten betalen voor elkaar en om 17u thuis voor de rode loper en Vlaanderen vakantieland. We roepen en zuipen nu wel voor dezelfde ploeg maar het is niet meer hetzelfde. Begrijpt ge?
Als de Polle eens graag bij mij komt uitbleiten, de Pale Ale is altijd koud in Rillaar. Maar niet in de kantine van FC Rillaar Sport.

ronny zei

Yow Mman,
wat een koek, van plan om een blog in diene van mij te beginnen? be my guest ;-)
terzake: 'k zien de Polle nog nie direct zijn botten aantrekken en naar den buite trekken. toch bedankt voor de sympthieke uitnodiging.
by the way, ge zou 't als spar-marchand misschien moeten weten: in 't stad zijn we aan bollekes verslaafd, pale ale is er net over ;-)
succes nog met FC Rillaar, wie wet, as den Antwerp zo verder blijft doen, dan komen we elkaar misschien nog es tegen ;-)
de groeten, Ronny