26.9.08

II

't Is de Polle die me op weg hielp met dezen blog. Hij doet er niet aan mee, vindt het zelfs belachelijk. "Ga je Georgina achter doen?" vroeg hij. 'K had er wel zin in en bleef maar zagen tot hij het deed. Moeilijk is het allemaal nie, zolang ge maar kunt lezen en wa nadenken.
So her I am, Online Ronny. Eens iets anders, dan zo goed als continu met BMW's bezig te zijn.
De Polle is tegenwoordig in zijne vrijen tijd, buiten voetbal, enkel met 't internet bezig. Facebooks en andere ... Uren is hij met zijn virtuele contactjes, zoals hij het zelf noemt, bezig. Da vind ik pas belachelijk. Karma-kes, bloempotten en andere brol naar elkander versturen, mensen opkopen, ... te zot om op te noemen.
Maar hey ho, nie zevere hé. Weinig van die facebook-mensen, meer bepaald mannen, die kunnen ontkennen da ze der nie op flirten. Voor alle duidelijkheid, 'k heb een hekel aan hypocrisie.
"Woh, wa schrijft ge?", zult ge misschien denken. Ter herhaling, meer specifiek naar de mannen toe: contact met vrouwen (mannen), ook al zijn ze "goed" bedoeld, gewoon effe "neutraal" chatten of de "sympathieke" uithangen, zeker met vrouwen (mannen) die ge eigenlijk nie echt kent ... Mijn kl*ten mensen, dit gelooft ge zelf toch niet! Be honnest ;-)
Onze Polle had zo'n "liefke" opgeschaard. "Gewoon een goe vriendin, we hebben veel gemeen" zeit em. Terwijl hij haar buiten wa fotookes, wa achtergrondinfo en een chat hier en daar, er eigenlijk van toeten of blazen kende ... halloo ;-)

Geen opmerkingen: